Cand vrei sa iei ceva deosebit, gasesti – Bespecial (recomandare)

Cu sau fara ocazie, doamnelor si domnisoarelor le place sa fie rasfatate. Ocazii – sunt o sumedenie: zile de nastere, de nume, diverse alte aniversari ori sarbatori. Domnii pot sa le faca chiar surprize frumoase celor pe care le iubesc (mame, surori, iubite, sotii) chiar fara un prilej anume. La fel domnisoarele si doamnele, mai ales cu ocazia invitatiilor la sarbatorirea unor evenimente importante trebuie sa faca un cadou deosebit.

Daca celei pe care doriti sa o surprindeti cu un gest frumos ii plac bijuteriile (cu precadere cele din argint), daca nu aveti timp sa colindati magazinele si, de ce sa nu recunoastem, daca doriti ca produsul sa va fie livrat unde doriti si sa il obtineti si ceva mai ieftin (comandand online) atunci Bespecial poate fi o alternativa interesanta.

In martie am primit un set interesant comandat de al meu sot de la ei. Setul a fost de fapt construit de sot – nu era unul “la pachet”. Este vorba despre niste bijuterii cu sticla Murano: un pandantiv, o pereche de cercei si un inel (pe alte culori insa, precum celelalte elemente din set). Le-am primit si marturisesc ca am fost incantata de calitatea lor si de modul in care sunt realizate. Ce mai, a fost o surpriza frumoasa si un cadou de care ma voi bucura multa vreme de acum incolo.

Intrand pe siteul oficial Bespecial am remarcat ca au de fapt o sumedenie de produse, pentru doamne, dar si pentru domni. Doamnele, evident, au mai multe optiuni (inele, cercei, pandantive, seturi, bratari etc.) In cadrul fiecarei categorii exista subcategorii (in functie de material – argint, titan etc. – si combinatiile acestora – cu sticla de Murano, cu marcasite, cu pietre diverse etc.). Va invit sa le descoperiti – pentru ca daca le-as mentiona eu aici pe toate ar fi o lista lunga si oricum nu v-ar incanta privirea si nu v-ar oferi informatiile pe care le regasiti pe site). Domnii care prefera bijuteriile gasesc pe site butoni, lanturi, bratari etc.

Site-ul are un design placut si culori bine alese (un roz pentru segmentul feminin si negru pentru zona dedicata domnilor). De asemenea, structura este foarte bine realizata – ofertele speciale fiind evidentiate, iar in cadrul fiecarei categorii si subcategorii in partea dreapta aparand spre promovare cate un nou produs oferit de Bespecial. Fiecare produs beneficiaza de o prezentare clara, un set de poze. Comenzile pot fi achitate la livrare ori chiar pe site, utilizand fireste un card. Produsele vin in 1-2 zile de la realizarea comenzii.

Va recomand asadar aceasta alternativa la indemana, utila, placuta si sper sa gasiti aici numeroase produse care sa se constituie in cadouri pentru cei dragi! Fireste ca va puteti rasfata chiar pe dumneavoastra – aveti de unde alege!

Share
78 Comments

Add a Comment

Your email address will not be published.

CommentLuv badge