Traininguri dedicate

Experientele anului trecut (si nu numai) m-au facut sa imi dau seama  ce lipsuri sunt la nivel de comunicare si relatii publice in companiile mici si medii din intreaga tara.

Am avut experiente deosebit de placute si rezultate extraordinare realizand traininguri dedicate – cu putine persoane din cadrul unei companii. S-a intamplat ca intr-o firma sa fie cerute mai multe feluri de traininguri – diferite pentru departamente diferite. Le-am furnizat pe toate in timp cu placere si rezultatele s-au vazut ulterior.

Am avut traininguri cu directori de companii – care au anumite nevoi de comunicare. Am avut apoi de-a lungul anilor traininguri pe public speaking cu persoane din diverse departamente care trebuiau sa sustina prezentari cu anumite ocazii dar care nu mai facusera asta, sau nu erau incantati de cum s-au descurcat anterior. Exista apoi importante elemente care tin de eficientizarea comunicarii interne, alte traininguri se axeaza pe relatiile cu mass-media, pe social media si asa mai departe.

Proiectul desfasurat la Ramnicu Valcea mi-a confirmat cat de mare este nevoia aceasta de training, cat de mult au oamenii din companii nevoie de asemenea sesiuni. Avand in vedere cunostintele acumulate si faptul ca ulterior raman oameni intr-o organizatie capabili sa puna in practica acele elemente invatate, fapt ce permite daca doriti recuperarea investitiei in training si aduce beneficii insemnate in timp, nu se poate spune decat ca trainingurile sunt un real beneficiu.

De ce traininguri dedicate?

Pentru ca altfel poti interactiona direct cu persoana pe care o “antrenezi”. Te preocupi doar de firma X si de problemele sale, de persoana sau cele cateva persoane cu care lucrezi atunci. In plus trainerul se deplaseaza la sediul firmei – ceea ce aduce iarasi nenumarate beneficii organizatiei (oamenii raman in sediu in caz de urgenta, sunt aproape de calculatoare etc.). In sfarsit pentru ca la asemenea traininguri am remarcat rezultate foarte bune si de durata.

De unde pot fi firmele?

De oriunde din tara. Fie ca trainingul are loc via Skype pentru cei care prefera acest mijloc, fie ca e vorba de o deplasare si intalnire fata-in-fata nu exista nicio limitare.

Evident trainingurile dedicate vor constitui unul dintre elementele pe care ma voi axa in acest an. Despre altele va voi vorbi cand va fi cazul ;).

Share
4 Comments

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge