Campanie “Bagajul de cultura” – Scrie o recenzie buna ca sa ai ce citi toata vara

Trebuia sa ajung de vineri sa va spun despre o campanie extrem de interesanta si pe care o recomand (o sustin si prin intermediul PRwave). O campanie cu un nume foarte bine gasit: “Bagajul de cultura”.

Lansata de SemneBune.ro, campania in sine este una pe cat de simpla, pe atat de atragatoare, cu siguranta, pentru oricine este pasionat de cultura si mai ales, pentru situatia de fata, de lectura.

C0ncret, “Comunitatea SemneBune.ro organizeaza “Bagajul de Cultura”, primul concurs de recenzie de carte pentru bloggerii pasionati de lectura, cu premii pachete de carti pentru vacanta.

Cititorii ferventi sunt invitati sa se inscrie pe //semnebune.ro/evenimente/inscriere/ pentru a primi gratuit spre recenzie volumul “UCIDETI GENERALUL”, scris de Bogdan Hrib si oferit de editura Tritonic.

Concursul incepe duminica, 10 iulie, la ora 12, la ceainaria Serendipity Tea din Bucuresti, cand toti bloggeri preinscrisi vor primi cate un volum al cartii urmand sa publice pe blogul personal recenzia cartii si sa posteze link-ul pe peretele grupului SemneBune de pe Facebook. Postarea trebuie sa fie insotita de un text de maxim 200 de caractere care sa argumenteze de ce merita citita cartea.”

Ei bine, ce mai stati?

Share
24 Comments

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge