Bad teacher – bad movie sau recomandare de a NU merge la film

Nu mi se intampla des sa recomand sa NU faceti ceva. Doar ca de data asta ma gandesc ca mai bine va scutesc de aruncatul unor bani si pierdutul timpului la un film.

Cautam eu niste comedii printre filmele care ruleaza acum. Dintre mai multe variante – fara a citi despre film in sine – am zis sa aleg Bad teacher. Filmul cu Justin Timberlake si Cameron Diaz.

O colectie mai mare de clisee si o lipsa de faze care macar sa te faca sa zambesti daca nu sa razi – desi e comedie, atentie – n-am mai vazut de multa vreme.

De aceea titlul postului: Bad teacher, bad movie.

Multe platitudini. O serie de clisee. Profa frumoasa parasita de tipul bogat. Ea vrea apoi sa stranga aproape 10 000 $ pentru o operatie de marit sani; refuza avansurile unui profesor de sport fara bani si fuge dupa unul cu bani. Inseala, se foloseste de trup, santajeaza etc. pentru a face rost de bani. Iar la final… ei bine daca zic ca e film cu final previzibil va dati seama care e – ca sa fie toate cliseele pana la final.

Daca e cineva care a vazut filmul si crede ca e bun sa imi zica si mie de ce. Poate doar pentru profa reaa, dar buna – cm e tradus la noi. Eu una va zic doar sa nu mergeti sa il vedeti.

Share
4 Comments

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge