Redutti Experience sau cum mi-am printat niste fotografii

Trebuie sa va spun ca de cand s-au lansat site-urile care ofera cupoane de reduceri nu am cumparat niciunul. Nu s-a nimerit nicio oferta care sa ma atraga sau sa fie cu adevarat avantajoasa. Recent insa am primit o invitatie de la Redutti, site agregator de oferte de reduceri prin cupoane, de a intra in campania Redutti Experience – despre care aflati mai multe de aici – si de a testa un serviciu prin intermediul unui astfel de cupon. Am verificat lista cupoanelor disponibile, am zarit niste oferte pe care le-as fi putut incerca si m-am oprit asupra unui cupon de la TeamDeals.ro care imi oferea posibilitatea de a printa 10 fotografii in format 10 x 15 la Imperium Print.

Am multe fotografii realizate de-a lungul anilor, insa in format digital, asa ca ideea de a alege cateva dintre ele si de a le printa mi-a sunat bine.

Eee, de-aici a inceput insa distractia. Cum eu nu pot merge, si cum stiam de la o prietena care s-a printat fotografii la un alt centru ca au program pana seara tarziu si in weekend, am zis ca o sa trec cu sotul intr-o zi de weekend cand e si el in tara si cand ne putem vedea. Ceea ce nu stiam eu – si am aflat la telefon cand am sunat sa vad daca ii gasesc acolo (da, am sunat inainte de a ma duce) – era ca ei au program 9-17 de luni pana vineri. Hmm… Clar nu aveam cum sa ajung…

Am ales insa pana la urma sa le trimit o arhiva cu pozele si sa le trimita prin curier, urmand ca eu sa platesc transportul.

Am trimis arhiva intr-o marti, numai ca, desi mi s-a spus ca vor fi gata la sfarsitul saptamanii, nu le-am primit. Culmea e ca prietena despre care va spuneam le-a avut gata in cateva ore, le-a ridicat ea a doua zi dupa serviciu, asadar mult mai repede…

Fotografiile n-au ajuns insa la mine vineri, asa ca luni am sunat eu. Da, eu. Ca sa aflu ca nu le printasera. Si ca sa ma sune dupa 10 minute ca nu mai e arhiva pe server. Da, nici nu luasera arhiva! (eu o stersesem joi noapte, ca doar avusesera vreme sa o ia.)

Am pus din nou pozele si nu, n-au venit marti, adica nu au fost gata luni, ci au sosit abia miercuri, ca atare au fost gata marti, asadar o saptamana pentru cateva poze. Si aceasta in conditiile in care pe site ei spun ca daca ceva nu e gata cand se agreeaza, ei suporta costurile.

Am primit insa fotografiile, printate pe o hartie mai subtire decat cele de fotografie obisnuita (in genul celei pe care o putem utiliza si noi la print pe imprimantele de acasa care au optiunea de tiparire foto). Pozele nu acopereau intreaga hartie, ci aveau un chenar de vreo jumatate de centimetru de jur-imprejur – eu la celalalte albume de fotografii pe care le am, fotografii printate la centre specializate, nu le am cu chenar si imi plac mai mult fara.

Sigur, una peste alta am fotografii noi si sunt cu animalutele mele dragi, cu copilul si cu familia mea, asa ca imi plac mult. Sunt momente frumoase din viata care vor si puse acum in album si pentru acest lucru le multumesc celor de la Redutti si TeamDeals.ro 🙂

Share
3 Comments

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge