Apple va inceta sa vanda Mac Pro in Europa

Dupa cum stiti se fac anumite reglementari la nivel de UE, reguli care trebuie respectate de cei care doresc sa faca afaceri aici.

Ei bine, citeam astazi un articol care specifica faptul ca de la 1 martie Apple va inceta sa mai comercializeze Mac Pro in Europa tocmai pentru ca nu indeplineste anumite cerinte.

Motivul pentru care scriu acest post, nefiind un blog de tehnologie, este pentru ca un amanunt din articol m-a amuzat.

Se specifica faptul ca este vorba de unele reguli oficial noi, dar autorul zice ca ele au 4 ani vechime. Da, de 4 ani anumite ventiloatoare nu sunt cum sau unde trebuie si anumite porturi nu respecta de asemenea regulile.

Stirea initiala o gasiti aici. Insa fiindca este vorba despre Apple care sunt cunoscuti pentru tertipurile care le aduc vizibilitate in media, ma intreb: oare e aceasta o cascadorie care sa atraga atentia asupra produsului si, inainte de 1 martie sau relativ curand dupa, va aparea un Mac Pro actualizat si care sa respecte normele in vigoare?

Este asadar o modalitate prin care toti fanii Apple sa se ingrijoreze, sa se infurie, sa genereze buzz etc. pentru ca apoi sa vina Apple cu marea solutie salvatoare? (Mac Pro sau o noua generatie) Mie asa imi pare date fiind cascadoriile din trecut:)

Share
8 Comments

Add a Comment

Your email address will not be published.

CommentLuv badge