Caut apartament de inchiriat

Ei bine da, dupa mai bine de un an a sosit raspunsul de la banca. Nu ne dau creditul pentru construirea casei, asa ca acum cautam sa inchiriem apartament.

Daca printre voi sunt oameni care inchiriaza, ori daca aveti cunostinte de incredere care inchiriaza, va raman recunoscatoare daca le dati link la acest anunt.

Am stat si ne-am gandit si, pentru a nu irosi nici timpul altora, si nici pe al nostru, ca si pentru a gasi cat mai repede ceva potrivit pentru noi, am pus mai jos cap la cap o lista cu ce conditii trebuie sa indeplineasca apartamentul. Asadar, va rog sa ma contactati doar daca aveti ceva care se potriveste cu aceste elemente:

  • Apartament 2 sau 3 camere, mobilat dar nu in exces, mai ales ca intr-o camera va sta un copil de aproape 2 ani.
  • Apartamentul sa fie la maxim etajul 2, si indiferent ca e vorba despre etaj 1 sau 2, blocul sa aiba lift (in urma operatiei la genunchi eu inca nu pot cobori scarile si am un copil si un caine cu care va trebui sa ies zilnic). Exclus demisol la curte/bloc.
  • Inchiriere cu contract pe termen lung pentru familia completa: copil, caine, sot si eu. Cainele nu roade, nu latra aiurea in casa si nu face mizerie in casa. Nu am avut probleme anii de zile cat am stat cu ea in fostul loc.
  • Prin termen lung, nu ne gandim la luni, ci la ani de zile. Din pacate nu se zaresc in viitorul apropiat conditii prielnice ca noi sa ne putem face casa, si chiar nu ne dorim sa ne mutam, fiind si cu copil si cu caine si tot.
  • Zone vizate: intre Matei Basarab/Calea Calarasilor si Piata Muncii (zona unde am mai stat), dar asteptam si alte propuneri. Musai sa fie aproape tramvai si troleu si/sau statie de metrou.
  • Buget disponibil: 200, maxim 300 euro / luna.

Daca aveti un asemenea apartament de inchiriat va rog sa imi dati un semn pe email – loredana @ prwave.ro si sa imi lasati numele, cateva detalii despre apartament (zona etc.) si un numar de telefon. Mentionez de asemenea ca de principiu noi putem veni pentru vizionari doar in weekend – exceptie fac zilele de 2 si 3 mai.

Va multumesc.

PS: am prefera sa nu fim contactati de agenti imobiliari, pentru ca ne dorim ca apartamentul pe care il vom inchiria sa vina prin recomandarea cuiva, proprietarul sa fie de incredere.

Share
72 Comments

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge