Cosmote revine cu o reclama reusita: Profesoara

Am vazut zilele acestea la televizor o reclama care mi-a placut. Este vorba despre noul spot TV al Cosmote – Profesoara. Cum l-am gasit online, va invit sa il vedeti si voi in caz ca nu l-ati zarit deja la televizor.

Spotul face parte din seria reclamelor cu tenta aspirationala – fluturele (da, stiu, a generat discutii si s-a spus ca este copiata reclama) si cel cu barbatul in carucior ajutandu-si copiii mici sa calatoreasca si sa vada Aurora Borealis cu ajutorul telefonului mobil.

Cum vi se pare acest spot?

Mie mi-a placut, iar prezenta lui Radu Beligan in reclama este o idee minunata. Mi-a placut felia de viata aleasa si mi-a placut si realizarea acestui spot.

Sigur, reclama promoveaza un pachet similar unui alt furnizor de servicii de telefonie mobila (dar in aceasta zona oricum ofertele sunt copiate sau intrecute pentru a atrage clienti). La fel, este important ca la final oamenii sa ramana cu subiectul reclamei, cu marca in memorie si sa mearga eventual sa isi faca un nou abonament sau macar sa verifice noua oferta a Cosmote.

E drept, nu sunt abonat Cosmote, nu am nici cartela in aceasta retea. Insa nu pot sa nu spun ca mi-a placut acest spot!

Share
158 Comments

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge