Recomandare: Arhiva TVR, materiale deosebite accesibile tuturor

Cu putin timp in urma am fost invitata sa vad o pagina de Facebook. Am aflat apoi ca exista un site dedicat si un canal YouTube, toate sub umbrela Arhiva TVR. Am crescut cu multe din aceste momente – vazute in direct, ori in emisiunile cu reluari. Sunt marii nostri actori in inregistrari alb-negru si, mai apoi, color, sunt artisti si sunt interviuri si personalitati remarcabile, oameni care raman in amintirea romanilor. Sunt, din multe puncte de vedere, file de istorie, iar astazi avem si noi acces la ele.

Arhiva TVRMarturisesc ca stiu pe de rost foarte multe din cantecele disponibile si din momentele amuzante. Dar imi place sa le revad. Au farmecul lor, iar multi dintre protagonisti nu se mai afla astazi printre noi, din pacate. Pe unii am apucat sa ii vad la teatru, live, pe altii nu. Pe toti ii avem insa in Arhiva TVR.

Mi se pare foarte buna ideea unui asemenea proiect si a digitalizarii arhivei. Tinerii de astazi se pot uita la momente din trecut, in timp ce noi si parintii, bunicii nostri avem ocazia sa le revedem. Felicitari asadar pentru initiativa, inclusiv pentru deschiderea canalului YouTube. Gasiti Arhiva TVR si pe Facebook, iar eu va recomand cu drag canalul si materialele incluse.

Cate-o pauza din cand in cand, cate-o fereastra deschisa spre trecut si cate-un moment de relaxare nu strica nimanui :).

Vizionare placuta va doresc! Iata 2 momente din cele deja publicate care sper sa va placa. Le-am ales in ton cu o zi de vineri 😉

Share
71 Comments

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge