2 concursuri la care va recomand sa participati

Inainte de a va povesti despre evenimentele minunate la care am mers recent, nu pot sa nu ma opresc la doua concursuri pe care vi le recomand din suflet.

Recital "Piano dishes", Sergiu Tuhutiu Primul va aduce doua invitatii duble la un recital deosebit sustinut de pianistul Sergiu Tuhutiu joi, 21 noiembrie. Pe Sergiu l-am ascultat si vazut intr-un eveniment de inalta clasa la Sala Palatului, astfel ca eu abia astept sa il reascult. Da, joi voi fi la recital si mi-ar placea sa veniti si voi, dragi cititori ai acestui blog.

O puteti face rezervand un loc la Recitalul de pian ‘Piano Dishes’ (Sergiu Tuhutiu, pian), iar daca doriti sa participati la concurs, va astept cu un raspuns la intrebarea simpla, raspuns care trebuie oferit ca reply in topicul de concurs de pe PRwave.  Puteti participa doar pana luni, 18 noiembrie.

“Este vorba de un recital de pian care propune o paralela metaforica cu hrana spirituala obtinuta prin muzica. Nevoile ne-fizice sunt si ele de multe feluri, se imbraca in diferite sentimente si trairi, de la nevoi filozofice, meditative, esentiale, la nevoia de entuziasm, bucurie, relaxare, intimitate, iubire. Interesant e ca omul se hraneste nu numai cu sentimente pozitive, el e nevoit sa digere si mania, revolta, tristetea, pierderile, regretele, fiind nevoit astfel sa consume din toate felurile meniului vietii.

Uneori uitam ca muzica clasica contine toata aceasta bogatie de trairi si directii, ea nu e doar despre seriozitate, eleganta si profunzime. Ea sugereaza adesea exuberanta, agresivitate, indragostire, haos, altfel spus, sentimente umane din cele mai diverse.

Concertul e un reminder pentru a ne aminti care sunt lucrurile interioare pe care le consumam zilnic.”

scoala-de-basmAl doilea concurs va aduce un exemplar din nou lansata revista “Scoala de Basm”. Da, basmele si scoala se reunesc in cadrul revistei. Aventuri interesante, personaje de basm cu ghiozdanul in spate si concursuri – toate va asteapta in noua revista, iar ca sa va convingeti cat este de interesanta, noi va oferim primul numar al revistei pentru copiii intre 6 si 12 ani.

Ca sa puteti participa la concurs trebuie doar sa lasati un reply aici cu raspunsul la intrebarea simpla a concursului.

Gata, eu ma opresc aici, iar pe voi va astept la concursuri si va invit si sa le recomandati mai departe prietenilor vostri!

Share
49 Comments

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge