Aplicatia care iti permite sa iti cunosti vecinii din avion INAINTE de zbor

Cand am citit informatia m-am gandit la doua perpective diferite de a privi informatia:

– aplicatiile devin din ce in ce mai intruzive, oamenii renuntand usor la intimitate si

– oamenii doresc sa interactioneze si sa cunoasca alte persoane.

femeie folosind smartphone

femeie folosind smartphone, imagine de pe Shutterstock

Despre ce este vorba intai: aplicatia de calatorie Quicket a lansat o noua functie: aceea de a afla informatii despre cei care stau langa voi in avion inainte de imbarcare. Este vorba despre optiunea “social check-in” care gaseste informatiile din profilul de Facebook al celor care o utilizeaza.

Aplicatia nu ofera detalii decat despre utilizatorii care bifeaza aceasta optiune. Cu alte cuvinte, datele nu sunt oferite fara acordul utilizatorului. Pentru a afla detalii despre vecini, trebuie sa va logati. Puteti face acest lucru anonim sau asumandu-va identitatea, oferind numele vostru sau puteti chiar pune un link la profilul vostru de pe Facebook pentru ca persoanele care merg cu acelasi avion sa poata sa afle cate ceva despre voi.

Quicket este o aplicatie care isi doreste sa le furnizeze utilizatorilor sai toate optiunile de care au nevoie atunci cand calatoresc.

Cu noua optiune, in cazul in care ceilalti pasageri (si mai ales cei care stau langa voi) folosesc aplicatia si utilizeaza functia, puteti sa va formati o prima impresie despre cei langa care stati.

Ca informatie deosebita:

„Quicket™s Co-Founder, Fred Finn is a Guinness world record holder for the most supersonic passenger journeys and flew on both Concorde™s first and last flights.” (sursa)

Cum vi se pare aceasta idee de optiune? Cand veti zbura va veti gandi la a folosi aceasta optiune? Cum ati afla informatii despre vecini: dezvaluindu-va identitatea sau anonim?

interior avion

interior avion, imagine de pe Shutterstock

Share
2 Comments

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge