Craciun fericit!

Este seara de Ajun – moment special pentru foarte multa lume! Probabil, prilej de aducere aminte a unor seri din copilarie, a unor cadouri primite, a unor rude si a unor momente deosebite traite de-a lungul timpului.

Recunosc, abia astept sa adoarma Eric, sa ii punem cadourile sub brad si, maine, sa ii vedem reactia. Este o experienta speciala pentru orice parinte.

Craciun fericit!

Sarbatorile de iarna sunt frumoase, deopotriva pentru adulti si copii. Craciunul este prilej de a petrece alaturi de familie, Anul Nou de planuri, sperante…

Cred ca orice adult si-ar dori sa mai poata crede in magia Craciunului si a unui Mos care poate implini dorinte sau aducand, pentru fiecare, ceva special. Pana la urma, cui nu ii face placere sa primeasca in dar ceva?

Alaturi de partea comerciala, exista si semnificatia religioasa. In zilele noastre, usor putem observa insa folosirea Craciunului pe post de prilej pentru a darui si primi cadouri in intreaga lume – da, se serbeaza, de ceva timp, Craciunul si in Asia, de exemplu (cateva detalii gasiti si in acest articol cu locuri speciale unde sa va petreceti Craciunul – idei, poate, pentru 2016).

Indiferent ca alegeti partea ce tine de religie sau ca optati strict pentru partea comerciala, eu va doresc, simplu, sa aveti un Craciun fericit si parte de surprize frumoase! Sa fie o noapte/zi cu un pic macar din magia copilariei!

Share
2 Comments

Add a Comment

Your email address will not be published.

CommentLuv badge