Blogger in vacanta

De vreo 2 saptamani ma bate un gand: sa fac un blog in care sa se simta vacanta.

Pe scurt ideea este cam asa: un blog in care cei care sunt interesati (si au bloguri) sa trimita o poza din locul unde au fost in vacanta. Pe Bloggerinvacanta ar aparea ca titlu locul unde a fost respectiva persoana si tara de unde e acel loc sau judetul dupa cum e cazul. Sub poza ar aparea numele bloggerului cu llink la blogul personal unde acesta ar avea posibilitatea de a posta mai multe poze din vacanta si de asemenea si povest si ar putea mentiona si proiectul ce reuneste vacantele bloggerilor, Bloggerinvacanta.

Ideea de a reuni intr-un proiect mai multi bloggeri nu e originala – Cristian Manafu a avut deja cateva initiative de succes in aceasta zona. Si nici nu poate fi vorba despre o intentie de copiere. Era insa o idee prin care s-ar putea promova locuri interesante (pentru ca ma gandeam ca daca o persoana a fost undeva si a avut parte de experiente memorabile le va povesti si va recomanda acel loc, iar daca nu i-a placut la fel va spune ce nu a mers bine si oamenii vor fi avertizati). In plus ar fi fost un loc care ar fi reunit multi bloggeri – ceea ce ar fi dus si la o oarecare vizibilitate si intrare in legatura – descoperire de noi bloggeri cine stie.

O sa ma intrebati poate de ce zic ca am avut ideea si atat. De ce nu am trecut la practica. Simplu. Inca nu am avut timp – sa caut o tema de blog si sa il prezint.

Asa ca aleg sa va prezint ideea, astept reactii si comentarii. Daca o sa prinda poate il voi lansa – ori poate cine stie il va lansa altcineva (care poate imi va oferi credit pentru idee).

Nu se stie niciodata – dar idei sunt multe si se pierd multe. Si Dan Petre prezinta tot soiul de idei cu potential asa  ca m-am gandit si eu sa o fac cunoscuta pe aceasta – evident eu avand un alt segment decat cel acoperit de Dan Petre.

Share
5 Comments

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge