Babytree – cadou de business si personal trendy, interesant

babytree_mic.jpgAstazi avem parte de o lansare in Romania: Botanique, firma de proiectare si amenajare peisagistica, aduce in Romania Babytree – “planta ta de companie”, cel mai in voga cadou la nivel international si cu o pronuntata conotatie ecologica.

Din comunicat mai aflam cateva informatii: Ideea a pornit din Japonia, iar pentru europeni a devenit incet-incet o moda. Acum Babytree este un simbol cu conotatie ecologica si sentimentala pentru toti cei care iubesc natura si pretuiesc viata in general.

Cui se adreseaza?

Companiilor si institutiilor care il pot oferi in diverse ocazii (evenimente, aniversari, sarbatori) angajatilor, partenerilor de afaceri, colaboratorilor si furnizorilor. Persoanelor care doresc sa contribuie activ la protejarea mediului si celor care doresc sa fie la moda, pentru ca acest accesoriu este foarte trendy in tari precum Elvetia, Italia, Spania, Franta, Belgia si altele. Babytree poate fi in acelasi timp si un cadou personal inedit, cu o conotatie sentimentala (daruit unei doamne sau domnisoare ca pandant agatat unui lantisor sau ca plantuta pe birou) dar si ecologica (daca tot poluezi mergand cu masina personala, poti contribui indirect la protejarea mediului). Mica planta poate fi de asemenea atasata la telefon sau utilizata ca port-chei, devenind astfel un bun remediu impotriva stresului cotidian. Aparent doar un obiect de forma unei capsule cilindrice de doar 4 cm inaltime si 1,5 cm diametru, Babytree reuseste sa cucereasca imediat. Patricia Pop, Director general Botanique, declara: ”In acest moment Babytree este un cadou in voga printre persoanele aflate la nivelurile de varf ale marilor companii, in cercurile persoanelor trendy, si ne bucuram ca l-am putut aduce si in Romania pentru companiile si institutiile care au acum posibilitatea de a-l oferi colaboratorilor si angajatilor cu ocazia Craciunului. Pe langa ideea de cadou, achizitionarea unui Babytree este un gest important pentru mediu, pentru ca 0,5 Euro din vanzarea fiecarei plante pleaca spre Planete Urgence, un ONG care se ocupa de reimpaduriri. Avand in vedere si preocuparea continua din Romania in aceasta directie suntem siguri ca micile plante vor fi “o companie” placuta pentru alte companii dar si pentru cei care inteleg mesajul pe care aceasta mica planta il are pentru noi. toti cei care doresc sa fie in ton cu moda, sa aiba grija de mediu si sa daruiasca un cadou inedit cu o simbolistica aparte gasesc raspunsul la cautarea lor in Babytree”.

Detalii suplimentare si achizitii se fac luand direct legatura cu cei de la Botanique:

Patricia Pop
Director General
Botanique

Tel/Fax: 021/330.12.12
Mobil: 0724.373.050
Email: office@botanique.ro

BabyTree reprezinta asadar o sugestie de cadou de sarbatori – ca tot se aproprie Craciunul si toate companiile trebuie sa gaseasca acele cadouri cat mai potrivite.

Este un cadou inedit, in voga si de asemenea contribuie si la impadurirea planetei.

Share
50 Comments

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge