Start de star – asigurat de PrichindelulMeu.ro

“Adesea ne uitam in urma la anii copilariei cautand imagini si povesti care sa retrezeasca in noi ritmurile inocentei, ale timpurilor cand totul e posibil. Cum ar fi sa gasesti printre rafturi caseta cu filmul tau, tu actor si interpret principal al celui mai fantastic scurt metraj – O zi din viata mea! Lumina, muzica, actiune, aventura, umor, desen animat, bucurie, joc, orice e posibil cand tu esti creatorul si interpretul principal.

Fara false pretentii sau modestii, in viata noastra suntem cele mai importante personaje, de ce sa nu luam atunci cu totii Oscarul pentru cel mai minunat rol si cel mai original scenariu?! PrichindelulMeu iti ofera acum posibilitatea de a darui copilului tau o amintire unica, plina de lumina si umor, de autenticitate si naturalete.

Inscrie-l in concurs neintarziat si bucura-te alaturi de el de surprizele evenimentului!

Premiul cel mare – un scenariu dedicat, conceput de un profesionisti in domeniu, filmari profesionale pe durata unei zile in locatia orasului domiciliu, editare profesionala, muzica originala si ca rezultat – un film – povestea unei zile din viata Prichindelului tau!

Ne vom distra de minune cu machiaj, costume, cabina de star, prajituri si racoritoare pe platoul de filmare, totul intr-un cadru profesionist si relaxat. Cadoul final – caseta video digitala cu cel mai interesant scurt metraj, o productie originala 100%! Iar Prichindelul tau va fi in galeria marilor staruri alaturi de ceilalti copii minune ai cinematografiei.”

Textul de mai sus poate fi citit pe PrichindelulMeu.ro (site complet pentru parinti si prichindeii acestora) in sectiunea concurs.

Dana Nitu a pus cap la cap multe informatii, concepte interesante si idei in PrichindelulMeu.ro – lansat saptamana trecuta. Piesa centrala a site-ului este chiar concursul Start de star adresat tuturor prichindeilor intre 0 si 12 ani. Exista mai multe grupe la care sunt inscrisi cei mici si premii tentante. Premiul cel mare este acel film personalizat realizat special pentru marele castigator al concursului. Lunar premii multe si interesante pentru fiecare grupa. In fiecare luna o noua ocazie de a ajunge in finala pentru marele premiu.

O sansa pentru fiecare copil asadar! PrichindelulMeu.ro

Share

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge