Serge & Nivo Rahoerson Group revin in Romania

Jazz-ul este o muzica aparte, speciala, frumoasa ce-i incanta pe multi dintre noi.

Sunt in lume locuri vizitate de cunoscatori pentru formatiile de top pe care le intalnesc acolo. Anul trecut a inceput o frumoasa poveste: Catia Maxim, autoarea a deja 2 romane, a reusit ca prin descrierea facuta in romanul “Inca un pas” sa atraga atentia asupra unui loc – Caveau de la Huchette – si asupra unei formati: Serge & Nivo Rahoerson Group.

Anul trecut a adus si primul mini-turneu in Romania al trio-ului: Serge, Nivo si Max. Au fost concerte la Bucuresti si Sibiu. In 2008, povestea continua cu 4 concerte in perioada 22-29 noiembrie.

Vom mai vorbi despre datele exacte si locurile de desfasurare – pana atunci o scurta prezentare a Serge & Nivo Rahoerson Group. Si nu una pe care o puteti citi pe site-ul lor oficial, ci una spusa din suflet, in urma interactionarii cu ei.

1-nivo.jpgAm avut onoarea sa ii cunosc pe cei 3 membri ai formatiei anul trecut. 3 oameni extrem de interesanti, veseli, plini de viata – si fara indoiala valorosi muzicieni. Serge Rahoerson si-a cucerit audienta cu al sau cantec nemaipomenit la saxofon si pian/clape si in pauzele pe care si le-a luat si a incantat auditoriul la tobe. Sotia sa, Nivo, baterista, a cucerit definitiv prin vocea sa maiastra, ritmul placut si solo-urile minunate la tobe; Max Hary a facut minuni cu a sa chitara bas. Pe toti 3 va invitam sa ii revedeti in acest an, sa ii cunoasteti, auziti – intr-o serie de concerte unice la noi.

Nu intotdeauna ai ocazia ca muntele sa vina la tine – acum, valoarea recunoscuta la nivel international, experienta de zeci de ani a formatiei de jazz cu membri originari din Madagascar care a cucerit lumea va fi in Romania.

Vom auzi de Jazz curand asadar!

Share
4 Comments

Add a Comment

Your email address will not be published.

CommentLuv badge