Jos palaria – o initiativa interesanta si utila

Multa lume a vazut campania de promovare si teasing a celor cu Jos palaria. Persoane cu palarii pe cap care spuneau doar atat: Jos palaria au umblat prin marile orase ale Romaniei.

Nimeni nu stia despre ce este vorba.

Cand spui jos palaria, inseamna ca ai ceva de laudat. Ca vezi ceva ce merita aprecierea si prezentarea mai departe a acelui lucru, incurajarea unui anumit comportament si asa mai departe.

In acest context am descoperit cu bucurie campania celor de la PRotv Jos palaria. Am vazut si primele materiale iesite:

Intr-adevar, e suficient sa citesti studii axate pe persuasiune si vei vedea ca a evidentia un comportament bun, dezirabil aduce beneficii (chiar asa incepe de altfel o carte cu 50 de secrete – dar o vom prezenta la Books Wave curand si va voi spune mai multe lucruri atunci).

Sper ca aceasta campanie a ProTV sa evolueze frumos si sa sublinieze multele lucruri si locuri frumoase pe care le avem si pe care le putem incuraja. Nu avem doar o tara plina de mitocani, hoti si violatori. Avem si o tara cu oameni responsabili, cu oameni care nu arunca gunoiul pe jos, o tara cu oameni de valoare si asa mai departe. Aceasta este tara mea, cea pe care o iubesc si cea pe care vreau sa o vad evidentiata. Nu pentru turisti, nu pentru politicieni ci pentru mine si pentru cei ca mine.

Asa ca, Jos palaria!

Share
4 Comments

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge