Life as we know it – prezentare film

E duminica, e soare afara si probabil ca multi si-ar dori sa zambeasca si sa vada un film placut. Daca nu v-ati facut alte planuri va recomand sa mergeti sa vedeti Life as we know it – un film din 2010 care ruleaza acum la noi in cinema.

Eu recunosc ca n-am mai ras de mult atat la un film. Mi-a placut de la inceput – o sa vedeti o prima intalnire de pomina. O ea care se pregatise pentru intalnire (Holly Berenson  interpretata de Katherine Heigl, cunoscuta din serialul Anatomia lui Grey dar si din alte filme)  si un el (Eric Messer interpretat de Josh Duhamel) care vine cu o ora intarziere. Cum e cu aceasta intalnire a lor – unde ajung si ce se intampla – nu va spun pentru ca faza e prea buna ca sa ii dezvalui eu poanta.

Intalnirea fusese una aranjata de niste prieteni comuni, un cuplu minunat – Allison si Peter. Anii trec, Allison si Peter au o fetita, insa la putin timp dupa aniversarea de un an a copilului cei doi mor intr-un accident de masina. De la avocatul lor, Holly si Messer afla ca ei sunt delegati sa aiba grija de copil, traind in casa lor.

Bun, dar exista o problema. Holly si Messer nu se sufera. Nu se inteleg. Nu sunt intr-o relatie.

Holly are o patiserie – gateste exceptional – si chiar cunoaste un el interesant – pe Sam. Messer e regizor de transmisiuni ale meciurilor de baschet si un crai.

Pentru copil accepta sa stea in aceeasi casa si sa vada cum merg lucrurile. Holly descopera ca Sam era medic pediatru – atunci cand ajunge cu copilul la doctor.

Am ajuns insa prea departe. Si nu v-am zis nimic despre fazele comice. De fapt, vreau sa va las sa le descoperiti singuri – pentru ca sunt multe si or sa va incante. De la cei doi cu copilul in primele zile si pana la diverse situatii. Geniale sunt momentele cand venea doamna de la Protectia Copilului – evident pica fix cand era mai prost – asa ca Messer o ruga sa astepte un minut… pe afara! O sa vedeti si de ce.

Multe hohote de ras, ceva romantism, putina tristete (totusi pierderea celor mai buni prieteni intr-un accident nu e usoara) si Viata asa cum este ea – dupa cum e tradus titlul filmului in romana. Un film care merita. Si dupa ce il vedeti va astept sa imi spuneti la ce faze ati ras mai abitir!

Eu va las placerea de a descoperi toate momentele amuzante si de a vedea ce se intampla in final: se vor descurca Holly si Messer cu copilul? Vor ramane impreuna – sau doar unul dintre ei o va creste pe Sophie? Si ce se intampla cu Sam pe parcurs?

Sursa foto

Share
39 Comments

Add a Comment

Your email address will not be published.

CommentLuv badge