FamousRoses.eu – noul client

V-am spus saptamana trecuta pe Twitter si Facebook ca am un nou client al agentiei PRwave INTERNATIONAL. Am spus si ca e aproape imposibil sa nu placa acest client, sa nu placa produsele aduse de el in Romania oricui.

Am asteptat insa sa definitivam strategia – asa ca acum revin si cu detalii.

Clientul despre care vorbesc este FamousRoses.eu. Produsele aduse de ei in Romania? – evident, dupa cum spune numele, trandafiri. Dar nu orice fel de trandafiri.

FamousRoses.eu aduce la noi in tara butasi de trandafiri de la producatorul de top Delbard. Si din ce stiu eu mai urmeaza surprize deosebite.

Trandafirii sunt meniti a fi plantati – iar acest lucru este unul deosebit pentru ca astfel reusesti sa te bucuri – acasa, in gradina, la locul de munca etc. – de parfumuri deosebite, de flori minunate si de culori diferite. Bineinteles butasii pot fi si facuti cadou – prietenilor, rudelor ori chiar de companii in ocazii speciale.

Despre varietatea de trandafiri disponibili o sa fie oferite informatii in diverse comunicate de presa. La fel si despre trandafirii premiati – unii au peste 10 premii internationale!

Mie una imi plac trandafirii. Sunt florile mele preferate. Imi amintesc de copilaria, de gradina casei (inainte de demolare si mutarea la bloc, locuinta temporara chiar daca pentru zeci de ani). Imi amintesc de flori mari, de parfum deosebit, de senzatie de catifea. De aer liber si de joaca. Imi amintesc apoi si de un buchet deosebit primit de la Andrei cu ocazia Floriilor si a lansarii PRwave (acum peste 6 ani). A reusit sa ma surprinda in mod frumos atunci cu un buchet mare de trandafiri rosii (aflase ca sunt preferatii mei, mai ales daca sunt catifelati).

Abia astept anul ce vine sa imi plantez si eu cativa butasi in gradina. Pana atunci insa ii admir pe site si incerc sa ma decid ce aleg. Grea decizie – va zic eu!

Data fiind insa iubirea pentru trandafiri nu se putea sa nu iasa colaborarea cu FamousRoses.eu. Asa ca va asteptam cu surprize minunate in viitor si cu informatii interesante.

Intre timp eu va recomand si pagina lor de Facebook si va zic si de un concurs unde puteti castiga unul din cele 12 premii – primul va aduce 5 butasi!

Si-acum vin si va intreb: va plac trandafirii? Care e preferatul vostru din cei de la FamousRoses?

 

Share
8 Comments

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge