Noutati si recomandari

Prinsa cu Eric (care ieri a facut 3 luni), in campania StampileOnline.ro si cu FamousRoses.eu si Kdo.ro iata ca n-am mai apucat sa va spun cate ceva despre multe-multe lucruri interesante aflate sau in care m-am implicat.

M-au venit si o sumedenie de idei de posturi pentru blog. Le-am notat pe toate si le voi scrie, cate unul, ca sa nu le amestec. Astazi insa va propun o sinteza a lucrurilor care s-au intamplat sau se afla in desfasurare si pe care vi le recomand cu drag.

Pentru ca mai sunt putine zile in care puteti participa – pana pe 30 septembrie – va recomand sa intrati aici si sa participati la concursul care va aduce 3 premii a cate 3 carti minunate.

Apoi trebuie neaparat sa va spun despre o initiativa extrem de frumoasa a Editurii ALL care urmareste sa adune un fond cat mai mare de carti care sa fie donate scolilor, bibliotecilor etc., fond la care contribuiti voi prin comentarii pe blogurile celor intrat in campanie. Aflat toate detaliile din stirea legata de campanie pe care o puteti citi si aici. Felicitari bloggerilor care au zis da si au intrat in campanie! Despre campanie aflati si pe siteul oficial al editurii.

Va mai anunt apoi ca Editura Herald va asteapta in librarii in cadrul campaniei Pedaleaza printre randuri. Sunteti asteptati si cu premii – asa ca va invit sa intrati pe siteul oficial.

Cu mic cu mare sunteti invitati si la teatru. In perioada 1-8 octombrie se desfasoara Festivalul International de Teatru pentru Copii, eveniment la care PRwave este partener media cu traditie deja, pe care il recomandam de asemenea cu mult drag si despre care aflati mai multe de pe siteul oficial.

De asemenea, SuperBlog revine cu a 4-a editie si premii in valoare totala de peste 13.000 USD. Aflati mai multe informatii de aici si va inscrieti aici.

Sper ca n-am uitat nimic – daca uit mai revin cu detalii. Pentru moment v-am dat ceva de citit 😉 Acum hai, la intrat pe siteuri si la intrat in campanii!

Share
29 Comments

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge