Ce bloguri imi recomandati?

E vineri si de obicei este ziua cu hashtag-ul #deurmarit sau #FollowFriday. Sigur, hashtag-urile sunt pentru Twitter si acesta este un blog, numai ca asa cum hashtag-urile sunt utilizate pentru a recomanda cineva, astazi eu, aici, va invit sa imi recomandati voi ceva.

Mi-ar placea sa primesc in comentarii la acest post linkuri la bloguri interesante. Recunosc, nu imi doresc bloguri cu caracter personal – insemnari zilnice sau dese despre ce face o persoana – cum s-a dus undeva, ce ii face copilul etc. Nu e genul de blog pe care sa il citesc. La fel, va rog sa nu fie bloguri cu continut cu injurii sau obscen. Nici acestea nu sunt genurile mele. In rest, va invit sa imi recomandati bloguri din domenii diverse.

Important nu este musai domeniul, ci sa imi spuneti ce bloguri va plac voua, nu pentru numarul lor de cititori, ci pentru continut.

Asadar, va invit sa imi lasati in comentarii linkuri la bloguri pe care le cititi pentru continutul lor, indiferent de domeniu. Chiar sunt curioasa care sunt recomandarile voastre 😉

Rugamintea este ca linkurile sa fie oferite aici in comentarii la acest articol pentru a le putea avea oricand pe toate intr-un loc pentru a le vizita 😉

Share
47 Comments

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge