SuperBlog de primavara la final cu mine in juriul unei probe

si niste premii – vedeti mai jos 😉

Duminica trecuta a fost termenul limita pentru ultima proba din competitia pentru bloggeri: SuperBlog. A fost proba  partenerilor media pe care, in aceasta editie, am avut onoarea de a o juriza.

Ieri am oferit si calificativele finale tuturor participantilor. Au fost 86 de articole scrise si, cu extrem de putine exceptii, au respectat tema propusa. Munca mea nu a fost deloc usoara, dar acest lucru m-a bucurat. De ce? Pentru ca a nu putea alege usor si “arunca” note, inseamna ca articolele au “acel ceva” si ca au fost scrise bine. Si asta, cred eu, isi doreste orice persoana atunci cand are de facut evaluari: sa vada propuneri interesante – in cazul de fata materiale de valoare.

Stiind ca o sa jurizez o proba, nu am urmarit clasamentul. Am vrut sa fiu cat mai obiectiva – de altfel eu consider ca este bine sa fim obiectivi intotdeauna, inclusiv in plan personal, intrucat o perspectiva ampla, si asupra partilor bune si asupra celor mai putin avantajoase, ne ofera sansa de a ne putea pune mai bine in valoare, de a ne gasi mai usor un loc de munca potrivit, de a actiona in anumite situatii etc. Nu am tinut cont nici daca stiam pe vreunul dintre participanti sau daca eram prietena pe Facebook cu cineva. De altfel, uitandu-ma apoi la note, am remarcat faptul ca puncte foarte multe la mine a luat chiar cineva de la mijlocul clasamentului 😉

Si, poate cel mai important lucru, notele finale nu au fost oferite persoanelor, ci materialelor. Poate ca unele au fost mai inspirate in aceasta ultima editie, in timp ce altele nu. Aceasta nu inseamna ca autorii sunt mai putin valorosi. Este vorba strict de un articol.

Eu vreau sa le multumesc in mod special tuturor participantilor, tuturor celor care, proba de proba, au oferit ce au avut mai bun in aceasta competitie. Din punctul meu de vedere sunt toti superbloggeri – la inceput de drum sau cu state mai vechi. Le doresc tuturor mult succes, cu blogurile si in activitate. Iar daca mai doresc, pot participa si la viitoarele editii ale competitiei SuperBlog. Am descoperit bloguri interesante pe teme variate – si cred ca acesta este in fapt marele castig al unui blogger care participa intr-o asemenea competitie: devine mai cunoscut – intre ceilalti bloggeri dar si in fata unor potentiali sponsori sau advertiseri. Oamenii de PR – asa cum sunt si eu – pot vedea de asemenea cu cine ar mai putea colabora la viitoare campanii pe bloguri pe care le realizeaza pentru clientii lor. In plus, acest exercitiu de a scrie pe teme diverse poate fi unul excelent pentru stimularea creativitatii.

Urmeaza apoi multumiri tuturor sponsorilor si celorlalti parteneri media ai acestei competitii. Nu o sa ofer nume pentru ca ii aveti pe toti pe site, insa cred ca merita sa le multumim pentru ca datorita lor poate exista acest concurs in aceasta forma.

Si, la final dar in niciun caz cei din urma!, multe multumiri Claudiei Patrascu si SwissPlan.biz, initiatorii SuperBlog. Felicitari pentru concept, multumiri pentru tot efortul depus – si stiu cat de multe s-au facut, unele extrem de vizibile, altele mai putin stiute. Multumiri pentru raspunsurile oferite constant la intrebarile participantilor si sponsorilor, pentru gestionarea discutiilor si felicitari pentru rezultate. Si, ca intotdeauna, va doresc ca urmatoarea editie sa o depaseasca pe cea mai buna a acestei competitii!

Jos palaria in fata tuturor – organizatori, sponsori, parteneri media si participanti!

Ziceam la inceput ceva de premii. Intr-adevar, ma gandeam ieri, vazand cui am acordat eu 100 de puncte si cine a castigat concursul in urma tuturor probelor – ca este vorba despre doua persoane diferite si ca mi-ar placea sa le ajut sa fie mai cunoscute de cititorii mei. Cum ambele sunt castigatoare pentru mine – Raluca Cincu cu postul Days of my SuperMedia parner life la proba partenerilor media si Sorana Bordas in calitate de castigatoare a concursului (si este pentru prima oara cand o domnisoara castiga aceasta competitie si nu un domn) – vreau sa le invit pe ambele sa scrie un guest post pentru blogul meu – va fi publicat aici alaturi de o scurta prezentare a autoarei. Tema… la alegerea fetelor, nu este obligatoriu sa fie legata de SuperBlog. Daca nu doriti sa scrieti un guest, putem incerca sa facem un interviu pe email, evident daca va face placere.

Inca o data felicitari tuturor participantilor, castigatoarei probei partenerilor media si castigatoarei concursului!

Share
22 Comments

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge