Ce-am mai folosit: Cine stie castiga, un set educativ pentru copii

A trecut ceva timp de cand nu am mai prezentat jucarii aici pe blog, asa ca azi am zis sa revin cu un material despre un asemenea set. Am ales unul educativ primit de Eric de la o buna prietena. Este vorba despre „Cine stie castiga” de la Noriel.

Setul in cauza are cateva planse fata-verso, fiecare cu alt tip de activitate. Copiii trebuie sa gaseasca umbre, contururi, sa faca un intreg din doua jumatati si asa mai departe. Plansele se pun pe un suport special, iar cu ajutorul aparatului inclus, atunci cand cele doua imagini sunt alese corect, se aude o melodie.

Cine stie castiga joc educativ copii

Evident, setul poate fi folosit de foarte multe ori, parintii le pot pune celor mici intrebari suplimentare (culori, forme etc.).

Lui Eric ii place acest set (este pentru copiii intre 3 si 8 ani). Nu facem toate plansele o data, ci le luam prin rotatie. Este bun pentru fixarea unor cunostinte, pentru dobandirea altora si este distractiv. Evident, cei mici au preferintele lor asa ca nu stiu daca i-ar placea chiar oricarui copil, insa este un set educativ si pentru fete, si pentru baieti . In plus, cu el se pot juca si doi copii in acelasi timp.

Cine stie castiga

Ca o mentiune: noi avem varianta anterioara a acestui joc electronic- acum am vazut pe site-ul celor de la Noriel ca este un joc cu o cutie albastra.

 

Share
2 Comments

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge