Taramul zmeilor, un loc pe care vi-l recomand

Am citit la multe persoane despre Taramul Zmeilor si experientele frumoase de aici dar, cum stiu ca uneori pomul laudat e doar atat, un pom laudat, am zis sa nu vi-l prezint pana nu il incercam direct. Noi am vrut sa ii oferim lui Eric o zi speciala, o experienta deosebita de ziua lui, asa ca am ales acea zi pentru a merge la Taramul Zmeilor, un loc unde cei mici si adultii pot calari si petrece ore frumoase in compania animalelor.

Eric l-a calarit pe Rafael, un armasar superb desi toti sunt deosebiti, noi mai admirandu-l atunci si pe Decebal. La Taramul Zmeilor va asteapta o capra, catei si pisici alaturi de cateva gaini toti stand impreuna, cuminti, fara sa se alerge. Iar cainii si pisicile vor sa fie mangaiate desi nici capra (tanara) nu se da in laturi. Mai era si o iepuroaica cu doi pui (intr-o cusca) tare dragalasi (lui Eric si inca unui baiat le-a placut sa ii tina in brate).

Rafael - foto (c) taramul Zmeilor
Rafael – foto (c) taramul Zmeilor

La Taramul Zmeilor oamenii vin din diverse motive: unii pentru distractie, cum am mers si noi (distractia insemnand calaritul), altii pentru terapie era un baiat care avea o sedinta acolo. Locul este accesibil, drumul bun, si nu se ajunge greu. Lipsesc indicatoarele, e drept, dar pe site gasiti explicatii clare si noi nu am avut probleme in a ajunge singuri de prima data.

O sa intalniti oameni calzi, primitori si animale prietenoase. O sa vedeti un loc unde accentul nu e pe comercial: nu sunt magazine de unde sa cumparati inghetata, apa sau alte lucruri (asa ca va recomand sa aveti de acasa ceva pentru voi si cei mici apa, poate ceva de mancare), insa totul este personal. Teodora Bandut proprietara este primitoare si mare iubitoare de animale. Toti cei de acolo sunt.

Personal va recomand sa sunati inainte ca sa va astepte etc. Noi am sunat pentru ca ziua lui Eric a fost dupa cateva zile cu ploi si nu stiam daca e noroi si daca pot iesi caii la plimbare. Da, am avut noroc, iar Eric a fost incantat si mai vrea. Si vom mai merge 😉 Ba chiar ne gandeam sa incercam si noi da, si adultii pot calari!

Taramul Zmeilor ofera cursuri ecvestre, spectacole o prietena a ales acest loc pentru a-i face ziua baiatului ei si petrecerea a ajuns chiar pe blogul lor – de altlfel exista oferte clare pentru cei care vor sa faca petreceri pentru copii aici.

Un loc frumos, cald, o altfel de modalitate de a petrece timpul cu cei mici intr-un buget rezonabil, un loc care iti ramane in suflet si unde doresti sa revii si pe care il recomanzi prietenilor (cum fac si eu aici, fara sa fie o campanie platita sau vreo intelegere cu proprietara, ci pentru ca e un loc care merita).

Share

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge