Una dintre cele mai mari multumiri personale si profesionale

“Ia, eu fac ce fac demult” (unul dintre versurile din Revedere, o poezie pe care am indragit-o de mica)

Dar ce fac eu oare?

Incerc, in fiecare zi, pe cat pot sa fiu de ajutor.

Fie ca mai ofer sfaturi pe email, fie ca ma gandesc la modalitati de a ajuta clientii, fie ca ii ajut pe cei care urmeaza cursul de PR pe care il predau online la AcademiadeAfaceri.ro, fie ca tin prezentari sau ca scriu diverse articole si materiale pentru blog si reviste, in fiecare moment incerc sa ajut. Si cu tot ce scriu aici incerc sa ajut lumea sa inteleaga mai bine ce este cu PRul, cu imaginea, comunicarea, ce e bine si ce nu, ce a avut succes si ce nu.

Dar aceasta e ceea ce incerc sa fac – si am facut mereu oarecum inconstient. De ce inconstient? Pentru ca nu am pornit chitita pe acest lucru. A venit firesc, elementele s-au imbinat frumos si totul a crescut, fire adaugandu-se mereu.

Iar dupa toate acestea vine si una dintre cele mai mari multumiri personale si profesionale. Sa stii ca ai ajutat, sa vezi ca sfaturile oferite au fost de ajutor, ca lucrurile scrise au oferit perspective noi si idei oamenilor, ca toate campaniile si strategiile facute au avut impact.

Si dincolo de toate sa ai un feedback de acest gen de la oameni pe care nu ii cunosteai anterior. Sa te intalnesti cu oameni la evenimente, sa fie prieteni de-ai prietenilor, amici, sa fi discutat doar putini cu unii pe email si multe-multe alte situatii dar sa ajungi sa discuti cu cineva – cu care nu ai mai vorbit niciodata – si la un moment dat sa iti spuna ca a citit ceva din ce ai scris si i-a fost de ajutor in imprejurarea X ei bine iata o realizare.

Mi s-a intamplat de multe ori sa am parte de astfel de reactii in intreaga tara. Am primit emailuri de acest gen si am intalnit persoane care mi-au aratat cu ce am putut ajuta determinandu-ma sa merg mai departe.

Sunt recunoscatoare fiecare persoane care viziteaza acest blog, tuturor celor care comenteaza – indiferent ca o fac aici, pe Facebook sau Twitter ori Google + ori ca imi spun parerea cand ne intalnim sau la telefon. Sunt recunoscatoare tuturor celor care vin cu sfaturi. Le sunt recunoscatoare tuturor celor care incurajeaza ceea ce fac. Le sunt recunoscatoare tuturor celor pe care ii cunosc si celor pe care n-am avut inca onoarea de a-i intalni personal. Si le sunt recunoscatoare tuturor celor pe care nu ii stiu dar ma citesc si care imi trimit feedback.

 

Share
4 Comments

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge