Ce este si De ce este On the Wave

La PRwave primesc des (cum sunt sigura ca primesc si altii) informatii despre noile persoane din diverse departamente din cadrul agentiilor sau companiilor. De cele mai multe ori informatiile nu apar in sectiunea obisnuita de News, ci ajung la rubrica On the Wave.

In mod obisnuit rubrica se numeste On the Move (mai toate publicatiile asa o prezinta). La sugestia unei prietene (Multumesc inca o data, Gabi) pentru a fi in spiritul brandului PRwave, numele a fost modificat in On the Wave.

Pana aici lucrurile ar fi simple: toti cei ce doresc sa afle cine mai e pe unde (din cate informatii sunt facute publice evident) intra pe PRwave, sectiunea On the Wave si sunt la curent cu noutatile.

Unii pot veni insa cu intrebarea: de ce unele persoane sunt prezentate de 2-3 ori de-a lungul paginii, mentionate fiind la mai multe companii?

Ei bine si aici raspunsul este simplu. Toti avem locuri de unde pornim, altele unde ajungem de-a lungul timpului si unul din care ne retragem din activitate. Si-atunci cand cauti informatii despre o persoana si doresti sa afli cum s-a schimbat in timp (poate pozele sunt diferite), in ce functie apare mentionat prima oara si pe unde a mai fost nu este de dorit sa gasesti cat mai multe informatii in acelasi loc?

Asa ca daca lucrati undeva (angajati fiind de curand, sau nou promovati) trimiteti informatii si poza pe adresa mea de email. Voi cei ce doriti sa aflati cine pe unde mai e (sau a fost) intrati si vedeti cine este On the Wave.

Share
48 Comments

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge