Timpul liber

Sunt momente in care iti doresti o evadare. Dincolo de “vestitele” cinema si mall-uri, putem sa ne gandim la iesitul in aer liber. La verdeata, spatiu, aer.

Am mai amintit despre locuri in care desi e padure reusesti sa simti numai miros de gratar si sa auzi numai urlete – pe post de muzica.

Sunt insa si locuri sau oportunitati de relaxare in aer liber.

Anul trecut mergeam la Mogosoaia – un joc de badminton de cateva ore, plimbat putin pe domeniu – si totul merita (pretul biletului de intrare fiind redus). Acum tocmai ce azi citeam, s-au dus si acolo cu gratarele – povesteste in detaliu Andreea Mira.

Am mers in weekend in Herastrau – a venit in vizita in Bucuresti Razvan cu un prieten asa ca am profitat. Am incercat pentru prima oara plimbarea cu trecere prin ecluza – pe lacurile Herastrau si Floreasca. Interesant – se uita lumea la noi ca la spectacol – la trecerea prin ecluza aveam spectatori. Povesteste si Razvan despre plimbare aici.

Altii reusesc sa mearga la mare sau la munte – au cabane proprii sau locuri unde pot merge. Unii reusesc sa gaseasca chiar si locuri unde plaja e mai libera.

Ce locuri au mai ramas cu adevarat ingrijite si placute, locuri in care se poate merge nu cu gandul la un mic si o bere, ci incercand sa ne “umplem” putin bateriile? (nu trebuie sa fie doar din Bucuresti sau imprejurimi) Va astept cu propuneri, idei sugestii, povesti.

Share
10 Comments

Add a Comment

Your email address will not be published.

CommentLuv badge