5 idei de cadouri pentru Dragobete

Ok, Valentine’s se incheie curand, dar Dragobetele se apropie. Pentru cei care doresc sa aiba inca o zi dedicata iubirii, ori pentru cei care aleg sa serbeze Dragobetele si nu Valentine’s Day (chestie de preferinte pana la urma), n-ar strica niste idei de cadouri. Hai sa vedem ce-ar putea fi oferit intr-o asemenea ocazie.

1. O calatorie intr-un alt oras – un cityscape cum s-ar zice. Poate fi exact in acea zi, ori poate fi un weekend undeva. Puteti alege un oras din Romania sau puteti rezerva inca de pe acum bilete intr-un oras romantic din alta tara. Idei sunt multe, cele mai cunoscute la nivel international si aflate relativ aproape de Romania ar fi Praga, Venetia, Paris, dar desigur ca sunt multe alte locuri minunate. Dezavantajul la straini este ca ofertele speciale au fost mai multe pentru Valentine’s, ei neavand, evident, Dragobetele.

2. Un obiect special pe care stiti ca partenera si-l doreste. Daca aveti cunostinta de ceva ce ea isi doreste de mult – indiferent ce este acel ceva – si daca acum i-l puteti lua ar fi minunat. Nu trebuie sa fie totul cu inimioare, plusuri si alte asemenea. Important este sa ii oferiti ei ce isi doreste ea. Daruindu-i un cadou la care ea visa de ceva timp veti arata si ca sunteti atenti la ceea ce isi doreste. Da, trebuie sa invatati sa va prindeti de aluzii. Stiu, pentru multi barbati este dificil.

3. Clasicele bomboane de ciocolata, parfum si lenjerie. Clar depinde de femeie, dar putine sunt cele care nu ar aprecia cu adevarat o ciocolata fina sau o cutie cu bomboane dintr-o ciocolata fina. Sigur ca daca ea este la cura vesnica si nu mananca decat trei frunze de salata pe zi o sa o dati rau de tot in bara cu ciocolata – asa ca va sfatuiesc sa va cunoasteti bine partenera ca sa nu gresiti oferindu-i ciocolata. La fel si in cazul parfumului, aveti grija sa fie ceva ce isi dorea de mult, poate ceva mai scump, intrucat ideea nu este sa sugerati ca nu ar mirosi bine! E drept, un set cu un parfum si un lapte de corp sau o crema de corp rar dau gres cand nimeriti exact parfumul preferat! In cazul lenjeriei puteti alege ceva deosebit. Puteti lua in calcul lenjerie de lux astfel incat sa fie ceva special. Sigur, un asemenea cadou presupune o relatie mai serioasa si trebuie neaparat sa stiti ce masura este necesara pentru sutiene!

4. O plimbare intr-un loc deosebit si o cina speciala. Nu trebuie sa va ganditi ca un cadou presupune foarte multi bani. Important este sa faceti totul din suflet (v-am spus aici ce sa NU faceti cand oferiti un cadou). Gasiti un loc frumos de vizitat in orasul vostru; alegeti un loc de unde apusul se poate admira in liniste – acestea sunt doar cateva idei. Cu un pic de creativitate se gasesc multe solutii.

5. Dragostea voastra! S-ar putea sa sune simplu, banal sau ciudat. Dar, desi este frumos sa oferi si sa primesti cadouri – si in asemenea zile evident ca ambii parteneri isi fac cadouri, chiar daca acesta este un post mai degraba pentru domni cu sugestii de daruri pentru doamne si domnisoare) – dar cel mai important lucru este nu doar sa auzi “te iubesc” ci sa il “vezi”. Faptele sunt mai importante si spun mai multe decat vorbele. Aratati-i zilnic persoanei iubite ca o iubiti cu adevarat si asa veti avea relatii frumoase. Zilele speciale reprezinta doar prilejuri frumoase in care sa ne aducem aminte de ceea ce avem, de ceea ce este frumos in viata noastra si nu singurele momente in care o persoana merita sa se simta apreciata/iubita.

(p)

Image courtesy of metrue/ FreeDigitalPhotos.net

Share
76 Comments

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge