O expozitie interesanta si colorata in fata Salii Palatului si un indemn de urmat

Fiind noi pe drumuri sambata cautand bilete pentru spectacolul de pe 6 octombrie, Tandreturi Pentru femei cu cei 4 Corifei, am ajuns si la Sala Palatului iar acolo mi-au atras atentia niste statui expuse in fata salii, pe spatiul verde si, mai ales, stalpii de protectie vopsiti. Am vazut si un mesaj care spunea, simplu, “Priveste cerul“.

Un indemn frumos, o expozitie interesanta (din pacate nu am mai multe detalii despre ea, daca stiti voi mai multe va rog sa adaugati informatiile in comentarii, sunt chiar curioasa). Insa mi-a placut sa vad petele de culoare si statuile de acolo. Mi-a placut joaca de pe trotuar (si el colorat, in parte). Mi-a adus aminte de copilarie si de ceea ce ma relaxa si pe mine pe vremuri. Si mai mult, mi-a adus aminte de indemnul de a lua o pauza si a ne bucura de ceea ce este in jurul nostru si de natura, lucru pe care si eu il fac zilnic.

Iata cateva imagini din fata Salii Palatului – dar daca veti merge acolo va garantez ca aveti mai multe de vazut 😉 Click pe fiecare imagine pentru a o vedea la dimensiune maxima.

stalp colorat

Statuie Sala Palatului

Stalpi colorati

Share
50 Comments

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge