Concert de pian la care va invit cu mare drag

Stiati ca 2010 este, la nivel nu doar national ci si international, Anul Dinu Lipatti?

Probabil putini cunosc acest aspect 🙂 Dar sunt niste tineri, sot si sotie, care stiau acest lucru si care, pasionati de muzica si de ceea ce reprezinta Dinu Lipatti, au decis sa faca un eveniment spectaculos pentru noi toti romanii care dorim sa avem parte de o seara speciala la un concert minunat.

Irina si Sergiu Tuhutiu, ambii absolventi de conservator, realizeaza asadar prin asociatia lor Lipatti Music Production evenimentul: In memoriam Dinu Lipatti – Concert de pian Sergiu TuhuÅ£iu & friends. Evenimentul are loc pe 2 decembrie la Sala Radio din Bucuresti.

Sergiu Tuhutiu - Lipatti Music Production - In memoriam Dinu Lipatti
Sergiu Tuhutiu - Lipatti Music Production - In memoriam Dinu Lipatti

Iar lucrurile speciale nu se opresc aici.

Sergiu este unul dintre cei care vor canta – iar alaturi de el cei din sala vor fi incantati de alti trei tineri de exceptie veniti de peste hotare: Zlata Chochieva, Kateryna Titova si Sasha Grynyuk.

Daca va spun eu ca ei toti canta minunat s-ar putea sa ma credeti, s-ar putea sa nu. Asa ca adaug urmatorul aspect: ca va invit aici pentru a vedea cateva momente video cu Zlata, Sasha si Sergiu. Kateryna este impresariata de Sony Music asa ca nu putem decat sa va invitam pe siteul ei pentru a asculta momente cu ea.

Sunt deosebit de bucuroasa ca ma ocup de promovarea unui asemenea concert si iata astazi este prima oara cand va spun despre el. Multe informatii vor sosi pe masura ce le aflam si noi 🙂

Pana atunci va invit si pe pagina de Facebook a evenimentului si pe siteul oficial al evenimentului unde va vom tine la curent cu toate informatiile.

Ne vedem la concert, da?

Share

Add a Comment

Your email address will not be published.

CommentLuv badge